makuuhuone3makuuhuone2makuuhuone5

Kotona tulee kuvattua paljon, mutta melko valikoiden. Useimmiten tykkään napsia kuvia luonnonvaloisasta olohuoneesta ja sieltäkin linssin taakse päätyy melko monesti sohva tyynymerineen. Yksi lempihuonekaluistani oleilee kuitenkin makuuhuoneessa, jonka ikuistaminen on selvästi haastavampaa – kuvaajalle on sekä tilaa että valoa sen verran nihkeämmin tarjolla. Tässä kuitenkin muutama ruutu pitkästä aikaa makkarin kulmauksista ja lempparilipastostani: BoConceptin puukahvaisesta tilanjakajasta (meillä tosin ihan perus vaatekaappikäytössä).

makuuhuone4makuuhuone1

Here’s a few pictures from our bedroom after a long time. In most cases, I like to snip photos from our living room because of natural light and space. However, one of my favorite furnitures is in our bedroom: the BoConcept dresser with wooden handles.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *