liina7liina5

Aion pitkästä pitkästä aikaa tehdä vanhan kunnon valokuva-albumin. Eikä mitään muovitaskullista versiota, vaan ajatuksena on liimata kuvat paksuille kartonkisivuille ja kirjoitella joukkoon omia ajatuksia tämän hetkisistä tapahtumista ja tunnelmista. Oikeiden käsinkopeloitavien valokuvien tunnelmaa ei vaan voi päihittää, taas sen huomasin, kun pläräsin ensimmäistä kansioon päätyvää nippua käsissäni. Vitsit, kuinka paljon kaikkia mukavia muistoja jääkään kännyköiden, muistikorttien ja tietokoneiden kovalevyjen syövereihin.

liina2valokuvat7liina3liina8

Hauska pensselinvetoinen pöytäliinakangas löytyi vastikään Eurokankaasta. Reunat vain siistiksi ja valmista tuli. Ompelukone on kyllä niin vailla vertaansa! En voi käsittää, miksi en ollut hankkinut sitä kotiin aikaisemmin. Tässä kuosissa on jotakin kiehtovaa Marimekko-henkisyyttä.

liina1valokuvat2liina4liina6liina9

I haven’t done a traditional photo album for so long but now there will be a change! It is pity how many memories are buried in the depths of mobile phones, memory cards and computer hard disks. Digital images can’t even be compared to old fashioned photos – I just remembered it when I had the first bunch of pictures in my hands.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *