kuusirahi12

Kevät tekee tuloaan olkkariin. Päällystin vaihtelun vuoksi mintunvihreän sohvarahin mustavalkoisella kuusikankaalla. Minttu alkaa tulla tosissaan korvista ulos, mutta hailakka koralli sen sijaan ihastuttaa senkin edestä. Löysin vastikään Kodin1:stä kuvan puuterisen värisen torkkupeiton, joka passaa hyvin takaseinällä näkyvän käpytaulun kaveriksi.

Sohvatyynyt ovat taustalla läjässä, sillä heitin juuri kaikki päälliset koneeseen. Valkoisen sohvan kanssa ei kyllä muuten pystyisi hanskaamaan, sen verran pupellamme milloin mitäkin pitkin päällikankaita.

kuusirahi3kuusirahi11

Tein päällisestä vaihdettavan, niin ei tarvitse rötkötellessä varoa rahin likaantumista. Palli kun toimii toisinaan myös pikkuisena apupöytänä.

kuusirahi4kuusirahi9kuusirahi10

The spring is clearly starting to show in our living room. I made a new cover for the mint footstool with black and white tree fabric. I must say I’m getting totally bored with mint details and at the same time getting obsessed with light coral. I found the powder colored throw from Kodin1 and think it is a perfect match with our pinecone print.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *