babymonths4tarjous

Kaunis Decorationissa käynnistyi tänään helmikuinen ystävänpäiväkampanja – oman tilauksen yhteydessä saa yhden A5-kokoisen julisteen kaupanpäälle. Taka-ajatuksenani oli, että sillä voi yllättää ystävän, mutta toki kuvan voi hamstrata itselleenkin, jos kollaasi sitä huutaa.

Ajattelin itse ripustaa meidän pikkuhuoneeseen Baby Months -sarjan maaliskuun (tai vaihtoehtoisesti huhtikuun, jos tyttö päättää viihtyä mahassa laskettua pidempään). Sarjasta löytyy oma versio jokaiselle kuukaudelle.

babymonths3babymonths1babymonths2

I launched a Valentine’s Day campaign in my web store Kaunis Decoration – you get one A5-sized print for free with your order and can surprise a friend (or keep it yourself if your collage misses just that piece). I’ve already framed a Baby Months March print for the girl’s room but have to be prepared to change it to April if the small one decides to chill in my tummy longer than calculated. You can find all Baby Months variationshere.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *