makersmarket7

Käyn tasaisin väliajoin pläräämässä tuotteita viime vuoden lopulla perustetussa Maker’s Marketissa. Suomen söötistä pikku-Etsystä löytyy jo monta taitavaa myyjää ja aivan ihania itsetehtyjä tuotteita ja kirppistavaraa. Olen laittamassa sivuille myös oman profiilin pystyyn, kunhan saan näperreltyä ensin jotakin myytäväksi kelpaavaa. Viime aikoina kaikki DIY-mehut on puristunut verkkokauppaan, printteihin ja ompeluksiin. Ehkä viimeksimainitusta harrastuksesta voisi vielä poikia jotakin myös Maker’s Marketin puolelle.

Sivuston takana häärii ystäväni ”aina-monta-rautaa-tulessa” ja Sort of Pink -blogia kirjoittava Taru. Hänen vilpittömänä ideanaan oli tarjota kiva kohtaamispaikka kädentaitoisille näpertelijöille ja niitä himoitseville ostajille. Itse kuulun ehdottomasti molempiin ryhmiin – tykkään todella paljon kaikesta ähräämisestä, mutta nautin myös suunnattomasti, kun löydän jonkun toisen tekemän aarteen ja voin ostaa sen niin pienellä vaivalla. Alla vielä muutamia kivoja esimerkkejä valikoimasta.

makersmarket1makersmarket2makersmarket4makersmarket6

You can find these lovely DIY items from Finnish Maker’s Market.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *