perjantai13

Niin se vaan pääsi yllättämään puun takaa, nimittäin viimeinen virallinen työpäivä ennen äitiysloman alkua. Tai no toiseksi viimeinen, sillä käyn vielä ensi viikolla siivoamassa huoneeni ja hoitamassa muutamat velvollisuudet. Olo on lähinnä epäuskoinen – ehkä tilanne iskee tajuntaan vielä myöhemmin tänään. Ihmeellinen tämmöinen lomapätkä keskelle talvea ennen vauvan syntymää.

perjantai3perjantai4

Muutoksia on luvassa myös Tassumiehen arkeen, kun katti ei saakaan enää vedellä kaikessa rauhassa arkisia päivänokosiaan. Tai saa varmaan, mutta voi olla ihmeissään, kun en häviäkään täältä työpaikalle entiseen malliin. Ruuanlaittovastuuta täytynee lisäksi vyöryttää tähän suuntaan, sikäli mikäli ompeluiltani ja muilta suunnitelmiltani kerkeän.

perjantai12perjantai7perjantai8

Joulun alennusmyynneistä löytynyt sushikirja saa odottaa vielä muutaman viikon. Nigirihimo on kasvanut melkolailla äärimmilleen viimeisen yhdeksän kuukauden aikana.

perjantai89perjantai5perjantai1perjantai11perjantai6

Today is my last official working day before my maternity leave and it feels quite strange! Kind of a mini vacation in the middle of a winter before the baby is born.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *