hay kalenteri 11hay kalenteri 6hay kalenteri 2hay kalenteri 4

Vihdoin löytyi meille mieluinen kalenteri täksi vuodeksi. Viikkotasoinen HAY:n desk planner on juuri sopivan pelkistetty ja kirjoitustilaa riittää mukavasti lähes jokaiselle päivälle – viikonloppu ainoana poikkeuksena, harmillisesti sullottuna yhteen sarakkeeseen. Kalenteri löytyi Helsinkiin vastikään perustetusta pienestä sisustusliikkeestä, jonka valikoimasta löytyi voittopuolisesti HAY:n ja Normann Copenhagenin pientavaraa (vinkatkaa joku vähemmän hatarapäinen sopin nimi kommentteihin?). Planneri oli jo alessa, kuten näyttää olevan myös Finnish Design Shopin puolella. Mitä kalenterilöytöjä te olette tehneet tänä vuonna?

hay kalenteri 10

Finally I found a perfect calendar for our kitchen wall – a weekly desk planner from HAY. Which calendars you have found for 2015?

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *