marimekko pöytäliina 7
Joulupukin tuoma Kuuskajaskari-liina pääsi ensimmäistä kertaa lautasten alle kokeiluun. Mitä tykkäätte? Keltaista väriä ei meillä ole liiemmin nähty, mutta oli yllättävän piristävää nähdä sisustuksessa jotakin omasta perusväriskaalasta poikkeavaa. Kuulin jälkikäteen, että lahjan takana häärinyt Tonttu Tossavainen oli käynyt kurkkimassa blogiani ja huomannut aiemman ihastukseni Marimekon Sääpäiväkirja-sarjaan ja siinä osuttiin kyllä oikeaan. Näissä on jotekin hieno tunnelma kynänpiirtojen ja vesiväriläiskäysten vuoksi.

marimekko pöytäliina 8marimekko pöytäliina 5marimekko pöytäliina 2marimekko pöytäliina 10marimekko pöytäliina 3marimekko pöytäliina 4

Santa brought me this beautiful Watercolor Marimekko tablecloth which was in use for the first time this week. How you like it? You haven’t seen that much yellow in our interior before but it was refreshing to jump out from my stuck color habits.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *