käpytaulu1

Partasuun lisäksi seinällemme on ilmestynyt toinen uusi juliste: ruotsalaisen Form Us With Love -suunnittelutoimiston Nature 1:1 -sarjan käpy. Kuva on silmääni jokseenkin täydellinen kynänpiirtoineen ja puuterinvärisine taustoineen. Kyseessä on maailman suurin käpylajike, joka on illustroitu reaalikoossa (tästä sarjan nimi). Melkoinen mokkula siis.

löydöt

Samassa nappasin kuvaan muutaman muun viimeaikaisen löydöksen. Tuohireppu ja harmaa peitto kotiutuivat Tori.fi:stä, joskin kaverin myymänä. Marimekon valkoinen purkki tuli vastaan ystävämyyntialessa ja karhukippo Tokyon joulumyyjäisissä. Juuri tähän hetkeen hyödyttömin hankinta on ollut kauniisti kuvitettu sushikirja, jonka antia en pääse testaamaan vielä pieneen toviin. Tarkka nigirisuunnitelma on kuitenkin hyvä laatia jo hyvissä ajoin ennen kahtiajakautumista.

Swedish Form Us With Love design studio has made quite perfect poster – a graphic pine cone with powdery background. It is a part of a Nature 1:1 serie where the world’s largest pine cone is illustrated in it’s real size. I’ve also made some other findings lately: the birchbark backpack and the grey blanket are 2nd hand finds from Tori.fi, the white bowl from Marimekko sale and the ceramic bear from Christmas market organized by student Association TOKYO of Aalto university.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *