pilvimobile diy 3

Tyttövauvan huoneesta ei tule vaaleanpunaista. Haluan jotakin seesteisen rauhallista ja tyylikästä. Ehkä joku hillitty tapetti? Valkoista, raakapuuta, harmaata ja kenties korallia pääväreinä. Tätä olen pyöritellyt ajatuksentasolla muutaman kuukauden.

Maalasimme kotimme pienimpään makkariin vaaleanpunaiset vuorenkukkulat ennen isoja uutisia ja noh, kyllähän ne toisaalta passaavat agendaan melko hyvin (vaikka siis ovatkin ristiriidassa tuon juuri mainitun visioni kanssa). Nyt huoneesta saa hirrrrweän herttaisen näköisen muutamalla printillä ja seinälle nostetulla pilvimobilella. Säilyttääkö vuorenhuiput vaiko eikö?

pilvimobile diy

Mobilen surautin koneella ensimmäisten ompeluksieni joukossa, eli tuommoinen on helppo tehdä itse. Kankaana käytin ohutta collegea ja pisaroissa puuvillaa. Unohdin ommella narut sauman sisään, mutta niistä saikin nappikiinnityksellä aika hauskat yksityiskohdat pilven alareunaan.

Printtien virkaa hoitaa putiikkini puolelta löytyvä Fox Family, vaaleanpunainen Ice Ice Baby ja koralli Space Stairways. Kortti on Kanelikaupasta.

pilvimobile diy1

I’ve been dreaming about stylish baby’s room without too much pink. Maybe a color range of white, raw wood, grey and some coral details. But we already have a pink mountains in our smallest bedroom and they fit to the agenda quite well… I don’t know what to do – to get rid of those or not? Maybe some nice wallpaper?

The cloud mobile was one of my first sewings so it is easy DIY even for beginners. The cloud part is made of college and drops of cotton fabric. I forgot to sew the strings together with the bottom seam so I made a button-fastening which turned out to be quite cute. The prints are from my store: pink Ice Ice Baby, Fox Family and coral Space Stairways. The card is from Kanelikauppa.

6 kommenttia

 • Minä säilyttäisin vuorenhuiput. Ovat mielestäni ihanat ja hauskan leikkivät. Sopivat hyvin pienen huoneeseen eikä vaikutelma oli liian hempeä jos muut seinät ovat vaaleat ja eikä pinkkiä löydy liiaksi muustakaan sisustuksesta. Ainahan ne ehtii sitten myöhemmin maalaamaan pois jos siltä tuntuu tai kun lapsi kasvaa ja osaa itse jo sanoa jotain seiniensä väristä. Meillä poika nyt kolme vuotta ja viimeksi kun hänen huonettaan maalattiin oli hänellä sanansa jo värin valinnassa.

  • Niin joo totta, jos antaisi ne nyt olla toistaiseksi ja kattelis vähän myöhemmin muuta. Kun en vielä ole kuitenkaan vuoriin lopenkyllästynyt. 🙂 Voi että ootan jo tuota, että muksu pystyy olemaan mukana päätöksenteossa, tulee moninverroin mieluisampaa.

 • Et ehkä halua kuulla tätä, mutta… Kieltämättä huone on todella vaaleanpunaisen oloinen, jota näissä kuvissa varsinkin tuo space stairways -printti korostaa. Itse voisin säilyttää vuoret, mutta toisin mukaan jotain vähemmän hempeää. Se koralli oli ihan hyvä idea.

  • Kyllä kestän hyvin kuulla. 🙂 Sitä tässä juuri itsekin pähkin, tosin huoneesta saa livenä selvästi miedomman vaikutelman. Tämä päätyseinä on semmoinen haaleanvaaleanpunainen ja huone muuten valkoinen + luonnonpuisia elementtejä. Eli kohtuu neutraalilla mennään vielä, mutta mietiskelin lähinnä, josko heivaisin koko värimaailman uusiksi tuon vaaleanpunaisen osalta. Nuo samansäyviset printit itseasiassa miellyttävät omaa silmääni kokonaisuudessa kovastikin – jotenkin tunnelma muuttui harmonisemmaksi, kun vaihdoin muut värit näihin. Pitääkin laittaa tänne vielä jatkossa huoneesta kuvia vähän laajemmalla perspektiivillä > tuosta pitkulaisenmallista huoneesta on vaan niin hankala saada hyviä otoksia. :/

 • Kivalta näyttää mutta kieltämättä aika vaaleanpunaista ainakin omaan makuuni! 😀 Laita pari laajempaa kuvaa huoneesta, niin saa ehkä paremmin käsityksen? Yhden seinänkö olette maalanneet?

  Hyvää loppuodotusta ja kiitos kivasta blogistasi!

  • Kiitos! Täytyy laittaa, näitä on hyvä spekuloida täällä, kun itse sokaistuu tuijottelemaan omia tilojaan. 🙂 Tässä Insta-kuvassa saa vähän parempaa käsitystä, eli tuollalailla yhdestä seinästä on maalattu noin puolet + kuvio jatkuu hieman viereisillekin seinille. http://instagram.com/p/qn0OT5FY3p/?modal=true

   Kiitos, täällä odotellaan tyyppiä jo malttamattomana ja kiva kun kommentoit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *