kattaus1kattaus12kattaus7kattaus4 Ompas ollut mielenkiintoista lukea, minkälaisia postauksia haluaisitte nähdä täällä vielä ennen joulua. Kyselin tätä siis edellisessä arvontapostauksessa ja toiveet voisi kiteyttää seuraavaan listaan: jouluisia kattauskuvia ja sisustusvinkkejä (mm. kukkasista), ideoita paketointiin ja itse tehtyihin lahjoihin, reseptejä ja herkkuja, uusia ajatuksia piparien koristeluun ja kaikenlaista helppoa ja edullista joulunäpertelyä. Kattava lista, mutta sisällöltään hyvinkin pitkälti sitä, mitä tuleman pitää.

kattaus11Eilinen itsenäisyyspäivän metsäaiheinen kattaus sai kipinän posliinisesta karhukiposta, jonka löysin viikko takaperin Taikin joulumyyjäisistä. Tumma pellavaliina teki kokonaisuudesta mukavan lämpimän ja jouluisen. Kiepsautin lisäksi vieraiden lautasliinojen ympärille pienet muistutustekstit heidän ominaispiirteistään. Palaan näihin vielä tuonnempana näpertelypostauksen ja printtipohjan muodossa.

kattaus8kattaus5kattaus10Finland celebrated yesterday it’s 97 year-long independence. I decided to set up a forest themed table setting, inspired by the white porcelain bear I found from Christmas market a week before. Dark linen cloth made ​​the atmosphere warm and Christmassy. In addition, I added a small reminder around my friends napkins about their specific characteristics (”olet suloinen” means you’re cute). You will hear more about these soon.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *