piparkakutpiparkakut1Kokeilin ensimmäistä kertaa noin vuoden päivät laatikossa lojunutta leivontaleimasinta piparitaikinaan ja hyvin toimi! Leimasin löytyi muistaakseni Tigerista, mutta samaisia on tullut vastaan sen jälkeen muuallakkin. Näistä olisi saanut muuten hienoja pakettikortteja itsetehtyihin lahjoihin, kun olisi tajunnut vielä rei’ittää yläreunat.

Snug.studio-arvonta on päättynyt ja arpakone valitsi voittajiksi 1) värikkäät kartonkipallot: AnnaM 2) kortit: hheidi ja 3) puukoristeet: JOHANNAL. Onnea voittajille! Lähetän teille sähköpostilla postitusosoitetiedustelun.

I used a baking stamp for the first time with gingerbreads and it worked just fine! Snug.studio giveaway closed yesterday and the lucky winners are 1) colorful pendants: AnnaM 2) postcard: hheidi and 3) plywood pendants: JOHANNAL. Congrats!

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *