kastehelmikoristelu3kastehelmikoristelu8Tässä hommassa kävi juuri niinkuin otaksuin – olette tehneet ja tägänneet niin hienoja kastehelmikoristeluja, että oli pakko ährätä itsekin vielä toinen kierros. Kiitos siis inspiraatiosta takaisin sinne! Nappasin Instasta uusina ideoina mm. suuremmat ympyrät, sulat ja puuhelmien lisäämisen.

kastehelmikoristelu21Käytin samaa huoneilmassa kuivuvaa savimassaa, kuin ensimmäiselläkin kerralla, mutta heitin nämä lisäksi malttamattomana vähän liian kuumaan uuniin. Tuli kippuroita! Sulkiin se tosin sopii aivan erinomaisesti.

Koko ilmiö sai alkunsa alla näkyvästä pyynnöstä. Toinen toistaan ihanampia askarteluja on tägätty tähän mennessä jo huikeat 71 kpl! Kiitos jokaiselle, on tullut ihana joulumieli.

kastehelmikoristelu No home without youkastehelmikoristelu1kastehelmikoristelu23I did these again – clay ornaments decorated with Iittala’s Kastehelmi tea light cup and a steak hammer. This round was inspired by your images on Instagram – thank you for showing your results under #kastehelmikoristelu hastag. This was my wish about a month ago and now there is already 71 beautiful pictures hastagged. Thank you lovelies!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *