GOLDEN CHRISTMAS PENDANT

kultaviiri6 kultaviiri3 kultaviiri5 kultaviiri1
Se olisi sitten joulukuu, mahtavaa! Tein viikonloppuna nopeasti valmistuneen viirin: leikkasin Tigerista löytyneestä kimallekäärepaperista pyörylöitä ja kiinnitin ne liimapuikkoa apuna käyttäen siimaan. Viime vuoden viirejä ja joulutunnelmia löytyy puolestaan tästä postauksesta. Tein silloin pieniä kolmioviirejä samalla tekniikalla salmiakin muotoisista lahjapaperipaloista sekä Marimekon käärepaperista (nämä kartonkiin liimaamaalla, koska tulivat yksinkerroin).

kultaviiri8kultaviiri2
Näpertelystä puheen ollen: on ollut ihan älyttömän kiva seurata, miten moni on innostunut pyörittelemään näitä savisia joulukoristeita Iittalan tuikkukipolla! Tulee niin jouluinen puuhaajafiilis! Pyysin hetko sitten kaikkia tägäämään tuotoksensa Instassa #kastehelmikoristelu, jotta voidaan inspiroitua toinen toistemme näperryksistä. Käykää kurkkaamassa, sieltä löytyy jo 11 otosta.

I did a this quick golden christmas pendant last weekend: cut circles out of wrapping paper and attached them to the thin line with the help of glue stick. You can see my last year’s Christmas pendants on this post.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *