ONE OF MY FAVORITE HOMES – VISIITILLÄ HUNAJAISESSA

hunajaista_olohuone4
Istuin viikonloppuna iltaa Hämeenlinnassa Hunajaista-blogin Riikan kokoonkutsuman noin 20-päisen naisporukan seurassa. Ennätin siinä intesiivisen papattamisen ja syöminkien ristipaineessa napata nämä muutamat sisustustunnelmat kameraan. Summa summarum. Riikan koti oli kaikkea sitä, mitä osasin ennalta odottaa: vaalea, mutta kotoinen; klassikoilla sisustettu, mutta silti persoonallinen; täynnä katseen liimaavia hauskoja yksityiskohtia.

hunajaista_olohuone2
hunajaista_olohuone
On se vaan hieno luonnossa, tuo Varpusen Susannan suunnittelema Jalpaikka-matto. Suuri himmeli oli puolestaan sen sortin tunnelmanluoja, jonka voisin kuvitella ripustavani meidänkin kattoon. Riikka oli löytänyt koristuksen valmiiksi punottuna markkinoilta – itsehän voisin olla niin kokeilunhaluinen, että lähtisin näpertämään härveliä omin käsin. Onko joku teistä tarttunut kyseiseen urakkaan? Kannattaako? Vaiko ostaa valmiina?

hunajaista_olohuone5
hunajaista_olohuone6
hunajaista_olohuone7
Kiitos järjestäjälle vielä tätäkin kautta, oli mukavaa päästä kylään!

I got an invitation to a home parties from Riikka who writes a beautiful Hunajaista blog. Her home totally met my expectations: it was bright, but homely; decorated with classics, but still had lots of character and was full of interesting details.

6 kommenttia

  • Niin upea, lämmin ja persoonallinen – silti moderni koti. Tykkään. Tuo matto on muuten hienoa nähdä ihan oikeassa kodissa. Se näyttää todella kauniilta. Pitäisiköhän sitä oikein käydä hipelöimässä kaupassa…

  • Itse tein viime jouluna ihka ensimmäisen himmelini ja se oli kyllä todella helppoa ja edullistakin, tosin materiaalin olisin voinut valita vähän paremmin. Olin nimittäin ostanut Sinellistä todella ohutta olkea ja ne lähtivät katkeamaan pituussuunnassa ja himmeli ei siis yhtä joulua pidempään kestänyt eli nyt olisi taas aika tehdä uusi ja tällä kertaa valitsen kyllä materiaalin vähän tarkemmin. 🙂

  • mua kiinnostaisi tehdä himmeli mustista pilleistä 🙂 en oo perinteisen olkihimmelin ystävä mutta pillihimmelistä tykkään mäkin! pelkään vaan että siinä on liikaa näpertelyä mun poropeukaloille 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *