COUNTING THE DAYS

vauva4vauva10vauva11

A mother’s joy begins when new life is stirring inside,

when a tiny heartbeat is heard for the very first time,

and a playful kick reminds her that she is never alone.

– Unknown

vauva7vauva6vauva3vauva1vauva9

Täällä yksi malttamaton odottaa ensi kevättä rakkauden ja pakahtumisen rajamailla. Moni teistä taisikin jo hoksata asian Instagramin puolella tästä kuvassa pullottavasta figuurista. Vauvalle (työnimeltään Kärsä) on jo ehditty tekemään muutama tuikitarpeellinen hankinta, kuten Australian reissulta muistoksi kotiutunut hieno viiksitutti ja kirpparilta löytynyt säästöpossu. Instagramissa moni kirjoitti arvanneensa jotakin tämän suuntaista – mutta miten ihmeessä? <3

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *