Harvinainen näky meidän keittiössä: suhteellisen virkeä yrtti.

Moni meillä vieraillut ei ole kuuleman mukaan blogin kuvien kautta hoksannut, että takka nököttää tuossa alavasemmalla. Elikä käytännössä katsoen keskellä taloa ja sitä myöten keittiöön on kulku sekä eteisen puolelta että olkkarista.

Kultainen pantterileijona-mikä-lie on yksi rakkaimmista kirppislöydöistäni. Vuoka lähti mukaan muutama vuosi takaperin tukholmalaisesta kierrätyskeskuksesta. Suosittelen koluamaan paikallisia kirppareita, mikäli matkaatte Ruotsiin tai Tanskaan, valikoimat ovat olleet kerrasta toiseen pyörryttäviä.

Tässä postauksessa esittelin puolestaan muutaman kotomaan kierrätyskeskuksesta löydetyn keittiöesineen.

It’s been almost a year since I have photographed our kitchen. So here’s some results from photo shoots from last weekend.

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *