Tänä syksynä on tullut vastaan kolme hauskan näköistä ja erityisesti hinnaltaan passelia kynttilänjalkaa. Kullan värinen jalusta osui silmään Tigerissa ja lähti matkaan muistaakseni tasan kahden euron hintaan. Betoninen löytyi Clas Ohlssonilta 2,5 eurolla ja lasinen pikkupullo Kattilahallin kirppikseltä niin ikään kahdella eurolla.

Kynttilänjalkoja tähän talouteen ei olisi aidosti tarvittu enää yhtään lisää, mutta tämä kategoria mennee samaan nippuun tyynynpäällisten ja keittiöpyyhkeiden kanssa: 1) niillä on helppo muuntaa sisustuksen ilmettä ja 2) niitä tulee ostettua liian hövelisti, minkä vuoksi 3) niitä on aina liikaa.

I found these 3 candle holders all under the price of 3 euros. Not that I need any new ones but it’s quite nice and easy way to change the kitchen / living room look just a bit with these. 

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *