MY FAVORITE SPOT IN OUR HOME – PUNAISEN MATON PAIKKA

No niin, vihdoin täälläkin päästään jo useammassa blogissa kiertäneet haasteen pariin. Ajatuksena oli leikkiä hetki Suomen kauneinta kotia ja asettaa punainen matto oman kodin lempikohtaan (kiitos haasteesta Hunajais-Riikka ja Luumutar-Sanna). Meiltä kyseinen spotti löytyy keskellä taloa seisovan takan edestä.

Ja vuorossa seuraa pieni kierros takalta päin tarkasteluna, alkaen oikealta makkarin ovilta ja päätyen keittiöön.

punaisen-2Bmaton-2Bpaikka-2B9 kopio punaisen-2Bmaton-2Bpaikka-2B4 kopio punaisen-2Bmaton-2Bpaikka-2B6 kopio brunssi10 kopio

Toinen mahdollinen paikka olisi löytynyt askarteluhuoneesta, mutta valitsin kuitenkin tämän kodin valoisimman paikan, josta pystyy tähyilemään moneen suuntaan. Heitetäämpä haaste eteenpäin Mintulle Mami go go:hon, Rillikselle Kotipalapeliin ja Nakulle Bambulaan.

Riikka and Sanna challenged me to show which is my favorite spot in our home. I chose the small space in front of our fireplace – it is the brightest spot from where you can see several corners of our home. Thank you girls, I throw this challenge forward to Rilla, Naku and Minttu.

46 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *