VISITING FRIEND’S COTTAGE – ILTA VIHREÄSSÄ TALOSSA

Joku ehkä saattaa tunnistaa nämä täkit ja verhot?

Ja tämän hymynaaman?

Kuvat on napattu kotomaaromantiikkaa puhkuvasta Vihreästä Talosta, johon emäntä-Annika oli kutsunut eiliseksi ison joukon naisia viettämään iltaa. Tiluksilta avautui suorastaan hiljaiseksi vetävä kaurapelto, jonne oli pakko kekkuloida kameran kanssa. Aa, niin ja hymytyttö ylemmässä kuvassa on tietenkin Muita ihanian Tiina ja alla minä ja uusi lempparini – punainen pantteridonitsi.

Talolla oli todella kauniita petivaatteita! Ylemmän kuva Marianne-raidat taitavat olla vanhaa H&M:ää (Annika korjaa, jos valehtelen?) ja alemmat Annon uudehkosta pellavamallistosta.

Illan viralliseen osuuteen kuului Iittalan kanssa yhteistyössä suunniteltu yllätystehtävä, jonka aiheena oli stailata valokuva yhdestä heidän esineestään Vihreän talon maisemissa. Tontilla kävi hetken aikaa melkoinen hääräys tämän parissa.

Ruuat tuotiin paikan päälle nyyttärihengessä ja sitä oli _paljon_. Omalla vastuullani oli kepeä salaatti, joka oli helppo rasti. Kattauksen lempiherkuksi nousi perinteinen lämminsavustettu lohi ja myöhemmin illalla käristetty makkara.

Ai että, mitä Suomi-tunnelmatykitystä koko ilta oli! Otoksista puuttuu kokonaan tontin perällä sijainnut musta sauna, joka olisi kruunannut tämän kuvasarjan. Emännälle kiitos! Juhlat olivat sarjassaan toiset, viime vuoden tunnelmiin pääsee hyppäämään tästä.

We spent the most lovely evening yesterday at my friend’s cottage, Vihreä Talo. I fell in love with the amazingly beautiful oat field and all the details in interior, once again. You can check the post from last year’s party here

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *