Pitää näköjään varoa, mitä suustansa päästelee – nimittäin ihastelin taannoin Pinterestissä ääneen sinapinkeltaista polka dot -hihnaista rannekelloa. Aihio oli napattu siitä armottoman googlaamisen kohteeksi ja synttäripäiväni tienoilla postilaatikoon kopsahti saapumisilmoitus kuvien kauniista kapistuksesta. Ajatus oli kenties itse kelloakin ihanampi. Minulle ihan uusi tuttavuus tämä Shore Projects. Brändin pakkaukset ja verkkosivut ovat niin herkullisia, että tekisi mieli heti tilata uusia rannekepaloja lisää. Kolahtaako sinne?

I got this lovely watch on my Birthday after I desired out loud one mustard yellow polka dot watch strap on Pinterest. You really have to be careful what you wish for! Shore Projects is totally new brand for me. The packaging and websites are so beautiful that I’m tempted to order immediately some more parts. You like these?

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *