Olohuoneessa on tapahtunut paljon sitten viimeisten raportointien. Ikean Stockholm-taso on vaihtunut 50-lukuiseen vanhaan kapistukseen ja oranssi kettu on saanut lähteä huilaamaan Marimekon mustavalkojulisteen tieltä. Myös loput kollaasin kuvat ovat vaihtuneet hieman hillitympiin omiin tuotoksiin.

Hemtexistä löytyi viime kerralla, ihan muutama päivä takaperin, tämä muhkean lämmin karvaviltti. Peitto tuo kivasti kotoisuutta olkkariin.

Kyllä sitä vaan on taas ihminen onnellinen, kun on kynttiläkausi virallisesti alkanut. Tunnustaudun kyllä semmoiseksi steariinin rakastajaksi, ettei toisesta väliä.

There has happened a lot in our living room since my last report. Ikea’s Stockholm TV unit has been replaced by the 50’s furniture and the orange fox print has been displaced by the Marimekko’s black and white poster. And my oh my how much I enjoy lighting up all the candles again! 

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *