Kesän reissuamiset on nyt pulkassa ja mukava Suomi-arki hurmaa taas ihan uudella tavalla. Kävimme moikkaamassa kaveripariskuntaa Australiassa ja pääsimme erinäisten sattumusten kautta menomatkalla tutustumaan myös päiväksi Osakaan. Menolennot oli ylibookaattu ja suostuimme vapaaehtoisina matkaamaan vasta seuraavana päivänä ja viettämään päivän Japanissa. Matka jatkui Brisbanesta vielä kuuden tunnin lennolla Samoan saarille, jossa vietimme leijonaosan matkastamme. Hurautimme takaisin Aucklandin ja Hong Kongin kenttien kautta, joten passiin tuli tältä kesältä merkintöjä Japanista, Kiinasta, Australiasta, Uudesta-Seelannista, Samoalta ja aikaisemmin Kroatiasta. Lentokilometrejä karttui kaikkiaan 42 700! Siinä samassa puhkesi aivan mahdoton rakkaus Suomea kohtaan.  Ihan parasta olla ja asustella täällä päin palloa (vaikka Brisbane olikin varsin hurmaava)!

Reissusta tarttui erinäisiä tuliaisia matkaan, mm. sisustuslehti Uudesta-Seelannista, laukku osakalaisesta tavaratalosta ja koruja Brisbanen markkinoilta. Vieläkö jaksatte yhden postauksen verran reissukuvia vai joko lomapostaukset tulevat korvista ulos?

Here’s some of my holiday souvenirs from our trip to Australia and Samoa. It’s so good to be back home again! 

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *