Vuorossa aimo kasa menneiden neulontaprojektien muisteloa, näin puikkokauden kynnyksellä.

Nelivärituubi saa luvan aloittaa sarjan, sillä huivista on muodostunut todellinen talven ja välikausien kestosuosikki. Ohjeeseen pääset tästä.

Kaksinkertaisella langalla tehdyt kirjosukat ovat mielettömän lämpimät. Näillä on ollut talvisin mukava tassutella.

Myös takki on päässyt käyttövaatteiden joukkoon. Tämä oli hulluin projekti ikinä, en ehkä enää ryhtyisi. Huh, onneksi tuo on valmis.

Atsteekkipipoon tuli naputeltua aikoinaan kovin seikkaperäinen ohje. Siihen pääset täältä.

Pikkuruinen villatakki on neulottu Kotipalapelin ohjetta vapaasti mukaillen. Lisätietoa projektin käänteistä täällä. Samassa tuli puikoteltua myös mustavalkoinen Pilvenreunalla-pipo, joka lienee kaikille alan naisille tuttu Muita ihania -blogista.

Tämä oli helppo ja hauska työ, tuommoinen pieneen päähän passeli laskettelulakki. Mallinhommissa sinisilmäinen kummipoitsukaiseni Aapeli.

Ja nämä ne ovat olleet mieluisia tyyppejä niin tekijälle kuin saajallekin. Pupu on hippasen isotöinen, mutta valmis tyyppi vaatteineen päivineen palkitsee. Ohje on Raverlystä, linkki löytyy täältä.

Simppelimpää hommaa kaipaavalle aina toimiva vaihtoehto: harmaat perusvillasukat. Nämä olivat ihkaensimmäiseni vajaa kaksi vuotta takaperin. ”Tästä kaikki alkoi.” Jos mietit kokeilemista, vilkaise aloittelijalle suunnattu postaus Villasukan ohje 2013 ja takuuvarma kantapää.

Nämä lapaset taas eivät koskaan nähneet päivänvaloa. Tai näki toinen, mutta jäi tyystin paripuoleksi inspiraation loputtua kesken.

Work in progress. Tämmöiset pitäisi saada valmiiksi tässä syksyn mittaan, paitsi että inspiraatio loppui vol.2.

Tässä tulin harjoitelleeksi erilaisia pintaneuloksia ja lopputuloksena syntyi kirjava läppärilaukku.

Tässä suurin syypää neuleinnostukseeni, kahden vuoden takainen Pilvenreunalla-pipo, jonka halusin välttämättä opetella tekemään. Lähtötasolla nolla tämä tuntui suurelta haasteelta, mutta kaikeksi onnekseni sain sen taklattua.

Vielä samaisena jouluna villasukkia purkiteltiin lahjaksi saakka.

Nopeiden projektien ystäville voin suositella kuvan helppoa pipoa, nimimerkillä yhdessä illassa valmista. Ohjeeseen pääset tästä.

Pehmoisiin neulepalloihin löytyy hyvä, joskin englanninkielinen ilmaisohje. Näitä on tosi hauska näprätä ja pimpulat syntyvät joutuin!

Ei muuta kuin iso kasa neuleintoa kaikille taitoihin ja hermoihin katsomatta!

Here’s a random list of my knitting projects from past 2 years.

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *