Syksyn tullen näpertelyinto alkaa selvästi kasvaa, oletteko huomanneet samaa? Keväästä saakka toimettomana lojuneet Fimo-massat on nyt pyöritelty palluroiksi ja osa pujoteltu kaulakoruiksi saakka. Muutamia paketteja on vielä korkkaamatta – mm. mustana ja valkoisena – niistä olisi tarkoitus askarrella lähipäivinä sarjaan uusia värikombinaatioita. Pimpulat on lopulta tarkoitus pakata mukaan kovaa vauhtia lähenevälle kirpputorille. Hihkaiskaa jotakin, jos olette tulollaan, sillä olisi mukava tietää, keneen teistä siellä on mahikset törmätä!

For some reason my DIY drive is getting stronger and stronger when autumn comes and I finally made something out of my Fimo clays that have had for long time in my closet. I still have some new color combinations in my mind, have to try black and white in becoming days to complete this necklace series. I think I might take these with me to interior bloggers flea market. Maybe see you there!

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *