Pieni ennakkovaroitus saapuvasta sisustusbloggaajien kirpparimyyjäisistä – viime kertainen häppeninki Torikortteleissa oli ihan mahtava ja taas olisi tarkoitus järjestää vähintään yhtä mukava päivä. Paikaksi on valikoitunut Pasilan Veturitallit (Tallikatu 34, 00520 Helsinki) ja mukana on jälleen koko liuta naisia myymässä julisteita, käsitöitä, kortteja, koruja ja myös sitä ihan perinteistä kirppistavaraa. Klikkaile ihmeessä itsesi mukaan tapahtuman FB-ryhmään > sinne on tarkoitus linkitellä postauksia myyntiin tulevista tavaroista.

We are arranging 2nd interior bloggers flea market in Helsinki 13th of September in Pasilan Veturitallit (Tallikatu 34, 00520 Helsinki). You are more than welcome to join this lovely happening!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *