Viikko Kroatiassa sai tämän naisen pään aivan pyörälle kaikessa kauneudessaan. Paikallinen vesi oli niin hämmentävän turkoosia ja kirkasta! Suunnittelen parhaillaan pientä Dubrovnik-postausten sarjaa, jonka aloitan näillä merellisillä näkymillä. Toivottavasti tunnelma välittyy hyvin ruudun sinne puolen.

Muistakaa ottaa rakkauslukko mukaan reissulle, mikäli matkaatte Dubrovnikkiin!

Voisi kuvitella, että tämmöisellä näkymällä varustettu kahvila olisi tupaten täynnä, mutta rantaviivaa ja sen ympärille rakennettuja levähdyspaikkoja oli sen verran ruhtinaallisesti, ettei istumapaikoista tarvinnut taistella.

Jäätelökuriiri töissään.

Hiekkarantojen lisäksi auringossa pystyi lekotelemaan kallioilla, mikä olikin enemmän meidän mieleen. Jotenkin vähemmän turistirysämäistä ja monin verroin eksoottisempaa. Uintikielekkeitä oli toinen toisensa perään, eli tilaa riitti niissäkin hyvin. Olo oli täällä välillä aivan epätodellinen.

En malta odottaa muiden tunnelmien jakamista! Kuvia on muuten _todella_ paljon. 🙂

We spent a week in the most beautiful Dubrovnik. Water was so clean and turquoise it seemed to be unreal. I can’t wait to post more Croatia holiday vibes.


Kurkista muut Dubrovnik-postaukset:
See other Dubrovnik posts:

DUBROVNIK DOGS, CATS ADN OLD TOWN
MY FAVORITE 10 THINGS IN DUBROVNIK

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *