Synttärijuhliani vietetiin lauantaina niin makeassa auringonpaahteessa, että kyllä kelpasi siemailla tuota eksoottisen väristä kookosjuomaa kamujen kanssa. Teemana oli akkelibailut, eli vain ihananaiset naiset pääsivät kutsuttujen listalle. Tätä otosta edustavat ensimmäisessä kuvassa herkkuja kahmivat Annika ja Tiina, joista viimeinen oli taiteillut Moko Marketille ihan mahottoman hienon kassin! Niin taituri tuo Tiinuskainen. Pöytään nostelin kinuskikakkua, lohisörsselssönileipäsiä, tuulihattuja, mozzarellatikkuja, vaahtiksia, Pollyjä ja viime vuoden hittituotetta, dippivihanneksia kipoissa.

Oranssi drinkki sai inspiraationsa Kroatiassa juodusta hotellin nimikkojuomasta, Lapadista. Koitin päästä mahdollisimman autenttiseen lopputulokseen ja siinä melko hyvin onnistuinkinkin, nimittäin vain puolikas pullo jäi koko satsista jäljelle. Tässä vielä juomaseoksen osaset:

Kookoksinen hedelmäjuoma
(1 litran pullo)

1,75 dl vodkaa
0,5 dl Malibu-likööriä
3 dl pomelolimonadia
3 dl veriappelsiinilimonadia
3 dl vichyä

Fruity coconut drink
(1 liter bottle)

1,75 dl vodka
0,5 dl Malibu liqueur
3 dl pomelo lemonade
3 dl blood orange lemonade
3 dl sparkling water

I had a birthday party with my dearest lady friends on Saturday. I was so inspired of one drink I had on Croatia that I tried to imitate that myself – and succeeded quite well! You can find the ingredients above if you like to try something similar.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *