Pääsin jälleen kortinvärkkäyshommiin, kun yksi rakkaimmista juhlisti pyöreitä viime viikonloppuna. Oli melkosen hauskat juhlat! Teemana oli 80’s college party ja paikkana mahtava pyörävarastoon rakennettu kerhotila. Sankari oli nähnyt vaivaa ja somistanut tilan ajan henkeen mm. Huudosta ostamillaan nostalgisilla julistella. Ja meitä vanhuksia ihmetytti, kun nuoremmasta päästä olevat vieraat eivät tunnistaneet Luke Perryä. Jo on aikoihin eletty! 🙂 Päivänsankari viilettää jo tällä hetkellä onnellisesti L.A:n lämmössä ja meiltä on uhattu viedä helteet pois. :/ No, ei anneta sen tiedon masentaa, vaan pidetään mukava viikko!

I made a birthday card to one of my dearest friends who turned 30 last weekend. 

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *