SORT OF PINK VISIT

Kävin tänään elämysmatkalla Hyvinkäällä ja sain luvan napata muutaman valokuvan Tarun kauniissa kodissa. Sort of Pink -blogia pitävä paikallisoppaani kierrätti meidät parilla kirpputorilla ja hirmu sympaattisessa lanka-/askarteluputiikissa. Päivän sato oli ihan mahtava – yksi todella kiva sinertävä lasimaljakko, omenan mallinen vaaleapuinen leikkuulauta, bambulankaa, neon- ja pastellinvärisiä muovailumassoja ja ja… Aijettä! Sormet syyhyää näpertämään!

Erityisesti pisti silmääni ympäri kotia viljellyt taulurykelmät, jotka oli aseteltu suorastaan pettämättömällä sisustussilmällä. Ei liian säännönmukaisesti, vaan justiinsa sillain sopivan rennosti.

”Tuolla mää asuin useamman vuoden.”

Perheen suloinen pikkurouva Moona, 6 kk.

Ja mää kun luulin, että mulla oli ihania käärimispapereita. Voi pyhä jysäys, haluaisin nuo kaikki!

Tämä Ikean vaalea puolapuusysteemi näytti kivalta aikuisten makkarissa. Samainen löytyy myös meiltä, mutta häkkyrä ei ole vielä löytänyt paikkaansa (olikin yllättävän suuri, kun sen laittoi kasaan kotona).

Ja lopuksi vielä otos muutamasta tänään löytyneestä kirppariaarteesta. Kiitos Taru, oli niin mukavaa!

Today I did a holiday trip to Hyvinkää and visited Taru’s beautiful home. My local guide took me to flea markets and one of the most sympathetic craft store. You can see some of my findings in the bottom picture. Check out Taru’s lovely blog Sort of pink.

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *