Viime tippaan jäi, kuten arvata saattoi, nimittäin viikonlopun kirpparikamojen kaivelu. No, tänään sain urakan alkuun ja muun muassa yllä olevissa kuvissa esiintyviä tavaroita olisi tarkoitus kyydittää lauantaina Torikortteleihin sisustusbloggaajien kirppikselle. Muutamista tavaroista on vaikea luopua, mutta jostakin ihmeen syystä joidenkin kapistusten fengsuit eivät ole kotosalla laisinkaan kohdallaan. Tämmöisiä yksilöitä edustavat muun muassa tuo sopivasti ränsistyneen oloinen kattovalaisin, jonka kaappasin mukaani eräänä kesäisenä lomapäivänä Porvoon vanhassa kaupungissa sekä juuri Instagramin puolella julkaisemani keltainen pikkuhylly.

Olen muuten tehtaillut myyntipöytääni myös bambi- ja vesivärikortteja sekä muutamia printtejä, joiden tulostamisen on tarkoitus alkaa tuossa tuokiossa. Yritän – sikäli mikäli mitenkään työn tuoksinnan keskellä ennätän – laittaa niistä kuvia todistusaineistoksi tänne ennen lauantaita.

Better late than never – I’m finally going through my stuff and checking what I’m going to sell on next Saturday’s flea market which we are organizing together with Finnish interior bloggers. The happening takes place on 5th of April in Tori Quarters in Helsinki (add. Unioninkatu 27 – Aleksanterinkatu 28). Doors are open at 10-16.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *