Naiset ovat keskimäärin miehiä pienikokoisempia ja heidän äänialansa on keskimäärin korkeampi. Perinteisessä metsästäjä-keräilijäkulttuurissa naisilla oli lähes poikkeuksetta keräilijän työt ja miehillä metsästäjän. (Wikipedia)

Tunnustan olevani sen verran alkukantainen keräilijäluonne, ettei vähäeleinen minimalismi istu tähän talouteen, vaikka minut pyöräytettäisiin voisella pannulla. On erittäin hankalaa, kun tulitikuista tehdään niin nättejä, ettei niitä raski sytyttää. Puiset helmikorvakorut ovat sen sijaan olleet käytössä lähes joka ikinen päivä. En vaan malta olla ripustamatta nuita herkkupalloja korviini.

Tänä viikonloppuna oli tarkoitus käydä kaikki tavarat huolella läpi ja koota mahdollisimman komea kirpparisaalis ensi lauantaita varten, mutta kuume vei voiton ja koko urakka odottaa edelleen tekijäänsä. Onko teistä joku tulossa paikanpäälle?

Some small things I love at the moment. Unfortunately the matches are so pretty that I simply can’t use them.

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *