Koralli, tuo jokakeväinen himotukseni, on rantautunut olohuoneeseen. Kävin katsastamassa perjantaina Ikean uuden Bråkig-valikoiman, joka näytti kuvien perusteella superherkulliselta. En ollut livenä tuotteista aivan intona, mutta tuo tyynynpäällinen hurmasi värillään. Passaa raikkaasti yhteen mintunvihreän rahin kanssa. Yhden sortin puolapuut lähtivät myös mukaan, niistä tuonnempana.

Tassumaisteri kävi tänä aamuna patsastelemassa terassilla, nappasi muutaman kuivaraksun parempiin suihin ja paineli takaisin pehkuihin. Ei vaan pystyny nousemaan vielä.

Oma aamu on kulunut reippaasti pyykätessä ja kahvia hörppiessä. Sain eilen piirrettyä Blogiareenan kaupunkilogot valmiiksi ja nyt alueelliset ryhmät on siis virallisesti valmiit ja avoinna!

Ryhmissä voi aloittaa vapaasti keskusteluketjuja, suunnitella tapahtumia ja vaihtaa vaikkapa kirppisvinkkejä. Jyväskylän ja PK-seudun ryhmissä on jo ensimmäiset keskustelut käynnissä! Käykää tutustumassa ja liittykää omaksenne tuntemiin ryhmiin, yhteen tai useampaan. 🙂 Hunajaisen Riikka tuossa jo kerkesi mainita, että pakko varmaan liittyä PK-seutuun, Tampereeseen ja Lahteen.

Coral has arrived in the living room. I went to Ikea on Friday to see the new Bråkig selection which looked super delicious in the pictures. The products were quite ok but but that cushion cover totally charmed me by its color. Looks fresh together with the mint green footstool.

I’ve built a regional discussion forums to Blogiareena.com and drew the city logos yesterday. 🙂 They should represent 12 Finnish cities / areas.

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *