Voi oon niin odottanut, että pääsen hehkuttamaan tästä! Nyt kirpparin aika ja paikka on lyöty lukkoon, joten riips raaps kalenterit esille! 🙂

Sisustusbloggaajien kirpputori järjestetään siis ensi kuussa Kiseleffin talossa Torikortteleissa, eli aivan siinä Senaatintorin tuntumassa Helsingin keskustassa (os. Unioninkatu 27 – Aleksanterinkatu 28). Myyntiin on tulossa perinteistä kirppistavaraa ja lisäksi myyjättärien omia tuotteita ja käsitöitä myyjäismeiningillä. Apua vieköön, tekis mieli keksiä jotakin ihanaa itsetehtyä myytävää peruskamppeiden lisäksi.

Tarjonta ei onneksi ole pelkästään minun kirppiskasani varassa, sillä osallistujalistalta löytyvät mm. Weekday Carnival, Varpunen, Virheä talo, Pinjacolada, Diagnoosi sisustusmania, Kotipalapeli, Kettukarkki, Bambula, SeesbySanni, Riemuja, Parolan asema, Kotilo, Mundadaa, Cozy home, Muita ihania, Löytö, Eloisa Bonjour, Pics,dots&stripes, Riemuja, Hunajaista, RAW design blog ja Kanelimaa.

Tervetuloa ostoksille! En malta odottaa! Tulkaa moikkailemaan, olisi erikiva nähdä teitä livenä. 🙂 Tässä vielä linkki kirpparin FB-sivulle

Finnish interior bloggers are organizing a flea market 5th of April in Tori Quarters in Helsinki (add. Unioninkatu 27 – Aleksanterinkatu 28). Doors are open at 10-16. It would be so nice to see you there! Welcome!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *