Uusi viikko ja uudet kujeet, kevätaurinko paistaa ja aamukahvi maistuu ihanalta. Siitä on hyvä lähteä liikeelle! Makuuhuoneeseen on ilmestenyt pieni taulukollaasi ja turkoosia tuntuu olevan juuri nyt vähän siellä sun täällä.

Tämän viikon tavoitteena on koluta kaapit läpi ja saada aikaan mahdollisimman mojova kirpputorikasa. Ainakin muutama valaisin on lähdössä kiertoon ja vaatteitakin taitaa löytyä ihan mukava määrä. Toivottavasti nähdään siellä!

Kirppiksen tapahtumasivu Facebookissa >

The spring sun is flooding in and the morning coffee tastes wonderful. That’s an excellent starting point to begin a new week. My goal for next days is to go through my lockers and see what I will take to interior bloggers flea market with me. At least there are a few lights which are ready for recycling. Hope to see you there! You can find the happening from Facebook >

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *