Elloksen tilauksen toinen osa saapui muutama päivä sitten lähikauppaan ja kotona paketista paljastui pieni pyöreä palli. Pieni vedenvihreä palleroinen, joka löysi paikkansa sohvan edestä. Tarkoituksena oli joskus muinoin täydentää muuton yhteydessä hankittua Adean sohvapalaa saman sarjan rahiosalla, mutta nuukuuksissani olen liuttanut sen hankintaa jo puolitoista vuotta. Uusi minijakkara käy hyvästä korvikkeesta, vaikka eihän tämä tietenkään kaavailemaani laiskanlinnaa kokonaisuudesta muodosta.

Eikait sitten muuta kuin ihan mahtavaa viikonloppua ja ihanata ystävänpäivää! Täällä on ohjelmassa kaverin ja kaverin lapsosten yövierailua ja tarkoituksena olis myös yllätys yllätys – askarrella, väkerrellä ja vähä muistaa valokuvatakin. Suunnitelmia on taas huomattavasti enemmän kuin aikaa. Voisin mm. ikuistaa tänne viimeisimmät kirppislöydökset, jotka kerkesin tekemään lauantain Kattilahallin reissun jälkeen kierrätyskeskuksesta. Yksi niistä oli taasen jo Instassa, mutta muutama muu odottaa vielä vakan alla. Ja tietty voisi ottaa pallikuvia vähän kauempaa, jotta pystyisitte hahmottamaan paremmin olkkarin uuden kokonaisuuden.

Ja vielä vinkkivitonen: tänä iltana alkaa yhdeksältä Neulojien yö, joka on sekä verkkokaupoissa että kivijalkaputiikeissa tapahtuva häppeninki. En ole ennen tämmösestä kuullutkaan, mutta nyt täytynee olla linjoilla nuihin aikoihin mojovien lankatarjousten toivossa.

The second part of my Ellos order arrived a few days ago, a water green small round stool who found it’s place in front of the sofa. Happy Valentine’s Day everybody! 🙂

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *