Sain jokunen aika sitten inspiraation kokeilla taulumaalausta, sen verran saita kun olen hankkimaan ihka oikeaa taidetta. Tai mikä sitten on oikeaa ja mikä ei? No, joka tapauksessa, innostuksen pyörteessä en muistanut suojata lattiaa ja lopputulos näkyy alla (tai varsinaisesti yllä).

Seinä- ja spraymaalilla sekä akryyliväreillä aiheuttu katastrofi onneksi irtosi lattiasta liotuksen, hinkkaamisen ja muutaman kirosanan saattelemana. Laatta on ollut kyllä meille oikea materiaalivalinta, kun olen toisinaan (useimmiten) sen verran huoleton hulda.

Tämän toisen persikkaisen ihanuuden pongasin muutama päivä sitten Riikan parvekkeelta, kun kävin noutamassa heiltä blogikirppariostokseni. Riikka on taiteillut taulun jälkikasvunsa kanssa, joten se ei ollut tunnearvon vuoksi myynnissä, mutta sain sen taidelainaan meille. Passaa niin hyvin värimaailmoihin ja tuohon maalaamaani sprayteokseen. Taululle pitäisi vielä löytää arvoisensa paikka!

I got a huge inspiration to paint my own wall art and managed to mess up the floor quite nicely. Thanks for the tile floor, I got the paint cleaned quite easily! The other beautiful painting in the bottom I got from Riikka, who had painted it with her kid. So it was not on sale but I rented it for a while. Now I just have to find the perfect place for that.

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *