PLAYFULLY MODERN

Mikä on lempi sisustuskauppasi? Hmm, öö, ei mulla ehkä ole. Ostan aika paljon kaikkea kirppareilta… Hmm, no ehkä ne Kööpenhaminan kaikki ihanat putiikit.

Mikä on sun lempi huonekalu? Jaa. Mikähän ois? Oota mää tässä vähän kierrän ja kattelen ympärilleni… no ehkä joku näistä kirppislöydöistä, kun ne ei ole korvattavissa.

Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi, joku yksi juttu? No siis kaikenlainen puuhastelu, hirveen vaikea sanoa yhtä juttua. Käsillä tekeminen ylipäätään, piirtäminen, neulominen ja sen semmoiset.

Mistä tämmöinen on saanut alkunsa, onko vaikka sun äiti samanlainen? Haha, joo siis äiti on intohimoinen puutarhuri, selvästi meissä on jotaki samaa kieroutuneisuutta käsillätekemiseen ja näpräilyyn. Ja itse oon tuunaillu ja puuhaillu lapsesta saakka, eli blogi ei sinänsä sysännyt hommaa aluille, mutta on kyllä inspiroinut paljon.

Ihana kysymys tuo viimeinen! Näin epämääräisen haastattelun annoin eilen puhelimitse 18-vuotiaalle Juulialle, jonka tavoitteena on tehdä opinnäytetyönä oma lehti. Toivottavasti Juulia sait jotakin irti. 😛 Sisustustyyliäni kuvailin leikkisän moderniksi ja kerroin homman kulminoituvan hyvin edellisessä postauksessa näkyvään tölkinaukaisijaan, joka on 1) ostettu kirppikseltä ja pikkuisen 2) pastellivärillä 3) tuunattu.

Tsemppiä lehden tekoon, en malta odottaa numeron ilmestymistä!

I tried to describe my home to Juulia (18), who wanted to interview me to her magazine she’s going to make this spring in school. ”Mmm, I’d say our interior is playfully modern. One object which tells a lot of my style is the can opener in my last entry: it’s 1) a 2nd hand find and has 2) a little DIY touch with 3) pastel color.”

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *