Kierrätyskeskuksen sälälaatikoiden kaivelu tuotti jälleen muutaman pienen tuloksen, nimittäin uuden kahvilusikan ja tölkinavaajan. Mukaan tarttui myös pieni erittäin hyväkuntoinen tuohikori ja kaksi italialaista julistetta, jotka ovat vielä rullalla odottamassa ripustamista. Kaikkien yhteishinta oli noin viiden euron tietämillä. Tölkinavaajaan tein pienen piristystuunauksen vaaleanpunaisella akryylimaalilla. Nyt kelpaa laittaa killumaan keittiön naulakkoon!

Kuulen monesti kavereilta, että he haahuilevat kirppareilla mieluiten päällipuolisesti vilkuillen ja harvoin löytävät mitään herkullista. Itse taas olen sitä sorttia, että mielelläni vähän penkaisen paikkoja löytöjen toivossa – mitä ihmeellisemmän näköinen koju, sitä mielenkiintoisempi se yleensä on. Minkälainen kirppistyyppi siellä lymyilee?

18 kommenttia

 • Haa, meillä on ollut kotona toi sama purkinavaaja ja myös siihen sopiva pullonavaaja! Kylläpä tuli lapsuusmuistot mieleen. Kukaan ei taida tietää, missä avaajat sijaitsevat nyt.

  Mä lukeudun niihin harjoitusta kaipaaviin kirppiskävijöihin, jotka eivät yleensä löydä mitään. Löytöjä on haastavaa tehdä sen epämääräisen tavaran seasta. Treenin puutetta, oletan.

 • Avaaja on Aarikan, noita löytyy meidänkin laatikosta. Kirppiksillä olen sekä vilkuilija, että penkoja. Jos vilkuilun seurauksella huomaan mielenkiintoisen pöydän, otan sen tarkempaan syyniin. Jos pöytä sisältää pelkkää muovista lelua ja muuta halpaa ryönää ja huonoa nyppyistä ja ryppyistä vaatetta, en sitä jaksa yleensä sen tarkemmin tutkia.

 • Mielestäni löytöjen tekeminen kaipaa harjaantunutta silmää yhdessä kekseliään mielikuvituksen kanssa ja sinulla ilmiselvästi on tämä kyky. Kauniita tavaroita ja aah niin ihanat kuvat!
  XX

 • Täälläkin ehdoton penkoja ja pöytien alle ja kaappien väliin kurkistelija 😉 T. Eilen-kirpparilta-taas-kotiutui-vähän-purkkia-ja-purnukkaa-ja-palikkaa

 • Meilläkin kotona on tuollainen tölkinavaaja, kuten myös pullonavaajakin. Ne kummatkin on ruman kulahtaneita, mutta niiden maalaaminen voisi kyllä antaa niille todellakin uutta ilmettä 🙂

  Juuri eilen tuli kirppisteltyä, ja mukaan (taas) tarttui pari vaatekappaletta. Koskaan en kyllä löydä sitä, mitä lähden etsimään, mutta jotain pientä ja mukavaa silti melkein tulee joka kerta kiikutettua kassissa kotiin. Kirpparit on kyllä ihan mun lemppareita, tosi harvoin tulee ostettua vaatteita ihan vaatekaupoista, koska kirppareilta löytää uudenveroisia vaatteita opiskelijaystävällisempään hintaan 🙂

  • Samaa voin todeta sisustamisen suhteen, hirmusesti tulee osteltua kirppiksiltä tavaroita ja huonekaluja. Muuten menisin vararikkoon kaikessa muutoshalukkuudessani… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *