Uusi valkoinen pyörylä valtasi olohuoneemme eilen. Koko, korkeus, muoto, väri – kaikki stemmaa ja tilaus vastasi verkkokaupassa muodostamiani odotuksia. Pikkuisen on huolimatonta viimeistelyä havaittavissa pöytälevyn alareunoissa, mutta koska kauneusvirheet ovat silmän tavoittamattomissa ja hintakin antaa tämmöisestä mahdollisuudesta suoraa osviittaa, olen kaikkiaan oikein tyytyväinen tuotteeseen. Plussaa megahelposta koottavuudesta: jalat piti vain pyöritellä paikoilleen ilman työkaluja.

Hullaannuin näistä Elloksen kevään uutuuksista siinä määrin, että hain Valintatalosta eilen vielä toisen paketin, jonka sisältö oli vähintäänkin yhtä mieluinen. Paketista paljastui mintunvihreä rahi ja mintunvihreät raitalakanat. Seuraavaksi Daniel saa villasukat, joihin ajattelin neuloa mintunvihreää lankaa. Kohta on pakko laittaa peli poikki. Teillä siellä herännyt mitään keväisiä pakkomielteitä?

The table I ordered from Ellos a few days ago has arrived to our living room. Size, height, shape, color – all of these elements were just what I expected. There’s a little slapdash finishing in the bottom of the table but luckily you don’t really notice that when the table is pieced together (and the price didn’t really give any promises of high quality) so in all, I’m very happy with the product. Extra plus from easy compilation: All you had to do was to roll the table legs into place without any tools.

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *