Koska tänään on jo marraskuu, lienee luvallista julkaista ensimmäinen jouluun liittyvä postaus! Löysin muutama päivä takaperin kivan maksuttoman ohjeen neulottuihin pehmopalloihin Knitting Dailyn sivuilta. Tämmöisiä palluroita kerkeää vielä hyvin neulaisemaan kuusta tai muuten vaan talvista sisustusta koristamaan. Valkoinen pallo on tehty 5:n puikoilla ja Novitan Isoveljellä, pienempi 2,5:n puikoilla ja jämälaarista löytyneellä ohuella langalla.

EDIT / Linkki näyttäisi poistuneen Knitting Dailyn sivustolta, mutta Raverlysta löytyi sama myös ilmaisohjeena täältä.
//

Since it’s already November, I allow myself to publish the first Christmas-related post! I found a free pattern for this cabled globe ornament from Knitting Daily site few days ago. There’s still enough time to knit these for Christmas or just to decorate your living room. 

EDIT / Seems like the pattern has disappeared from Knitting Daily but I found identical from Raverly, also for free.

31 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *