Perjantain pikkujoulujen pukukoodi osui ja upposi mummokerhon vakijäsenelle: mukavaa ja villasukat. Varpusen Susanna oli päättänyt pistää hihat heilumaan ja järjesti yhdessä Finnish Design Shopin kanssa kotoisan illanvieton bloggariporukalle. Tällä pukukoodilla täytyy kyllä järjestää omiakin kemuja tulevana talvena! Niin hyvä lisämauste, joka sotii juuri sopivasti turhaa pönöttämistä vastaan. Alla tyylinäyte Tiinan (Muita ihania) ja Pinjan (Pinjacolada) villiksistä:

Ette ikinä arvaa, kuka toi tämän paketin. 🙂 Meidät ohjeistettiin villasukkien lisäksi ottamaan mukaan perinteiset max. viiden euron pikkuyllätykset, jotka joulupukki jakoi summahutturassa porukan kesken. Tämmä pallo päätyi HR:lle Kanelimaa-blogista ja omasta paketista paljastui tuikitarpeellisia takansytytystikkuja.

Weekday Carnivalin Riikka oli kääräissyt mielettömän tyylikkään paketin. Pikkuoksista tehtiin hiuskoristeita Tiinan nutturaan (ylempi kuva).


Kiitos järjestäjille, oli valtavan mukava perjantai. Viikonloppu oli muutoinkin melkosen ohjelmantäyteinen – pyrähdettiin nimittäin pikapikaa Tukholmassa tuoreimman sukulaisemme nimiäsissä. Aikaa ei ollut nimeksikään, mutta kun juoksi pää kolmantena jalkana, niin kerkesi piipahtaa nopeasti Lagerhaussissa ja lentokentän Design Torgetilla. Palataan näihin löydöksiin myöhemmin, sillä tässä tuli jo melkoinen kuvatulva latailtua. Mukavaa alkavaa viikkoa!

ps. Hieman vähemmän villasukkakeskeisiä postauksia illalta löytyy ainakin Varpusen, Hunajaisen, Picsdotsstripes-Tiinan, Dadaa-Annan, Peeta-Raw:n, Cosyhome-Saijan ja Kanelimaan blogeista.

//

We spent the nicest Christmas party with a few bloggers last friday. Dress code was: comfortable and woolly socks. Suited me better than well. 🙂

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *