Sain viime Habitaressa matkaani kovakantisen mainoskirjan, jonka graafinen ilme oli harvinaisen onnistunut. Kyseessä oli Joutsenmerkin Tarina Suomen erottuvimman ympäristöteon takana, jossa julkisuuden henkilöt arvioivat meikittä suhdettaan kosmetiikkaan ja sen ympäristövaikutuksiin.

Näin oranssien Fiskarssien ääriviivat silmissä jo kotimatkalla kirjaa selatessa. Ihania kuvia ja kauniita graafisia koukeroita! Saksimisen jälkeen liitin palat takaa yhteen ja teippasin julisteen lopuksi vielä taulunkehyksiin kiinni. Näin koko lerpake pysyy suht. suorana seinällä ilman raameja.

Täytyypä pitää seuraavalla kirppisreissulla silmät auki kirjojen suhteen. Siellähän saattaa tulla ties miten hienoa tauluainesta vastaan. Ja hei, menkää te ens sunnuntaina Kattilahallilla järjestettävälle kirpparille ja shoppailkaa minunki puolesta! Hitsi, kun en pääse osallistumaan, sillä nuilla Kallioliikkeen ilmaiskirpputoreilla on yleensä aina ihan mahtavaa tavaraa kaupan.

EDIT Kiitos anonyymin kommentoijan, juttu täydentyy vielä valokuvaajan ilmiannolla – kyseessä nuori lupaava valokuvaaja Anna Äärelä.

//

Nordic Eco Label gave me a nice looking book in which Finnish public figures consider their relationship with make up and think about the environmental impact of cosmetics. The book included such a beautiful pages with photographs and graphic features so I immediately started to think what I would do with it. In the end I cut the finest pages out of it and taped them together.

Btw there is a very nice second hand happening next Sunday in Kattilahalli (in Helsinki), a free flea market for sellers. I highly recommend to visit, I did lovely findings there last time. 

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *