En malta olla postaamatta heti perään toisesta tee-se-itse-julisteesta, jonka teippailin kasaan viime viikolla. Keksin nimittäin viimein jotakin järkevää käyttöä pitkään nurkissa pyörineelle marmorikuvioiselle kontaktimuoville. Aikaisemmin olin käyttänyt tätä vain näiden purkkien koristeluun.

Tarvikkeina käytin teipin lisäksi kirjakaupasta hankittuja kartonkeja sekä Bauhausista löytynyttä kontaktimuovia. Vähän mittailua, saksimista ja yhdistelyä ja homma oli valmis. Sijoituspaikka ei välttämättä ole vielä ihan lopullinen, mutta roikkukoot tuossa vielä hetkosen ennen seuraavaa sisustuspuuskaa.

//

I finally figured out something reasonable use for my marbled contact plastic. I have had it for a long time and used it only once to these potsIn addition the marble plastic I used only tape and some colorful cartons. The location of my new poster may not yet be final, but it can hang there before I get my next decoration gust.

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *