Pääsin tänään valmiiseen brunssipöytään herttaisen Cosy Homen Saijan kutsumana ja sain hyvän syyn pirtää ja näperrellä neidolle muutamia viemisiä. Aamuisen inspiraation lopputulemana mukaan lähti suklaakuorrutteisia munkkirinkilöitä, Kanelimaa-tarroilla koristeltua kuohujuomaa ja käsinkoukeroitu kortti.

Saijan koti oli odotetusti aivan pökerryttävän kaunis, vielä aikaisemmin ihastelemiani kuviakin upeampi. Hyvä että maltoin pysyä ruokapöydässä, kun teki mieli pyöriä ympäriinsä ja katsella kaikkia lukuisia yksityiskohtia. Jokunen kuvakin tallentui vierailun aikana kameraani. Laitan tänne vielä myöhemmin muutaman tunnelmapalan.

//

I made these choco donuts for my sweet friend who invited me for a brunch to her beautiful home.

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *