BUNNY IN A PINK DRESS – PINKKIMEKKOINEN PEHMOPUPU

Heii, muistatteko vielä pupun? Viime syksyinen parivaljakko on saanut uuden sukulaisen, tällä kertaa puettuna ylisuureen pinkkiin rusettimekkoon. Pupu tapasi juuri näköisolentonsa Skypen välityksellä – leikittiin kummityttöni kanssa, että tämä pupu on pikkusisko ja Oulussa asuva vanhempi tyyppi sen isosisko. Karmiva ikävä noin kaukana asuvia minisukulaisia (ja isompiakin), huomenna onneksi päästään leikkimään ihan oikeasti kasvotusten, kun porukka lennähtää tänne sukuloimaan.

Tässä postauksessa linkit Raverlyn maksuttomaan ohjeeseen ja tässä aikaisempien pupujussikoiden pieni onnellinen vastaanottaja.

//

Do you still remember the bunny? I had to make one more of these also this fall! You can find the link to this cute and free Raverly pattern from this post.

29 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *