Joskus on vaan niin mahtavaa olla tekemättä yhtikäs mittään. Lojua kotona mitä erilaisimmissa kotivaatevirityksissä (useimmiten ensimmäiset vastaantulleet puristamattomat mitkä vaan). Syödä aamupalaa iltapäivällä pitkään ja hartaasti. Tuijottaa televisiota nollat taulussa tai lueskella muiden bloggaajien kotoisia sunnuntaipäivityksiä.

No jotakin pientä olen sentään minäkin tänään saanut aikaiseksi, nimittäin herkullisen ja herkullisesti suoraan kylkiin tupshahtavan aamiaislounaan. Tartuin siinä samassa saamaani haasteeseen, jossa kehotettiin kuvaamaan kotia uusista kulmista. Sain kuin sainkin näpsästyä meidän keittiöstä muutaman julkaisukelpoisen ruudun! Yli vuosi tullut jo bloggailtua ja keittiö on aina jäänyt ihan paitsioon. No, nyt tulee sitten sekin seikka korjattua. Sunnuntai jatkukoot siis avarin mielin keittiöpostauksen merkeissä! Yritän pitää kaisa-kuvasensuroijan aisoissa.

//

Today has been such a lazy Sunday. All I’ve done is a small brunch and during that effort I took a few photos of our kitchen (finally, after over a year of blogging!). The first official kitchen post will be out next week. 

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *