Pyöriskelin tänään kotosalla kameran kera ja huomasin, että tänne on viimeisen reilun vuoden aikana kasautunut aimo määrä kierrätettyä sisustusta. Kuusi valaisinta, kaksitoista tuolia, sohva, lipastoja, pöytiä, laatikoita, ruukkuja, kosolti astioita ja muuta pientavaraa sekä kaiken kukkuraksi yksi sähköpiano. Kirpputorilöydöistä postaaminen on jäänyt hieman jalkoihin, joten ajattelin nyt ryhdistäytyä tällä saralla.

Aloitan lyhyen tarinoinnin olohuoneen seinästä. Uljas pässinpää löytyi heinäkuiselta Tanskan reissulta meidän yösijan läheisyydessä järjestetyltä kirppikseltä (yksi kuva paikan päältä tässä postauksessa). Pieni helyvalaisin tarttui auton takakonttiin huutokauppakamarilta Tammisaaresta, sekin viimekesäiseltä reissulta. Ihan tarkkoja ostohintoja en muista, mutta en paljon valehtele jos sijoitan yhteissumman kympin ja viidentoista euron väliin.

Jatketaan muista myöhemmin ja pidetään kiva viikoloppu. 🙂

//

I realized today we have quite a lot recycled interior decor that I’ve been scraping together in the past year. Six lamps, twelve chairs, sofas, chests of drawers, tables, boxes, pots, dishes and plenty other small stuff – and to top it all, one electric piano.

This rams head was a 2nd hand discovery from danish flea market where I visited last July (you can find one pic from that happening in this post. I found the small lamp from auction house in Tammisaari, also during our summer holiday trip. I don’t remember the accurate prices but don’t lie a lot if I say they cost around ten to fifteen euros.


Let’s continue with other findings later! Now, lets have the most perfect weekend!

6 kommenttia

 • Nätti kollaasi printteineen ja pässinpäineen. Erityisesti tuo kehystetty kuva pässinpään yläpuolella on todella nätti.

  Hyvä sattuma, itse juuri tänään kerroin blogissani http://keskenon.blogspot.fi/ kierrätyslöydöillä sisustetusta mummohuoneestamme 🙂

  Se on vaan niin parasta, kun sattuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja vielä kun oikea henkilö on hinnoitellut tuotteen niin kyllä siinä hymy tulee (ja kiire napata ensin).
  Tuossa meidän lähimmässä kierrätyskeskuksessa vantaalla hinnoittelevat vain selkeän designin kalliiksi, eivätkä tajua yhtään muiden aarteiden arvoa – ja sehän minulle passaa!

  Ilona

  • Meillä taitaa olla sama aarreaitta käytössä. 😀 Jos siis puhut Vantaan Koivukylän kierrätyskeskuksesta? Sain sinne justiinsa kanta-asiakaskortin. 😀 Ja kiitos, teilläkin näytti ihanalta, etenkin se 50-luvun korkea lipasto. <3

 • Kivoja löytöjä ja kaunis kollaasi!

  Mulla on pari samantyyppistä valaisinta muutaman vuoden takaiselta huutokauppareissulta. Ja ne odottelee vieläkin varastossa käyttöönpääsyä.. Nyt kyllä tekis mieli tempaista toinen tähän olohuoneeseen. Kiitos inspiksestä siis :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *