DIY LEATHER ORGANIZER FOR MAKEUP AND JEWELLERY

Harvinaisen kaunis nahkainen työkaluvyö osui silmääni tällä viikolla Byggmaxissa. Hintaa oli vain parikymppiä, joten yksi kappale lähti mukaani jatkamaan elämäänsä vähän naisellisemmassa funktiossa. Suit sait saksilla yksi kolmasosa poikki ja parilla naulalla WC-kalusteen kylkeen kiinni. Koko homma oli valmis noin viidessä minuutissa. Vyötä jäi vielä jäljelle tuo alimmaisessa kuvassa näkyvä pätkä. Testasin, että yltäisi vielä lantion ympärillekin, jos harsisi hihnan takaisin kiinni (olisihan tuo aika herkullinen työkaluvyökin).

Viikko alkaa olla jälleen paketissa! Naatitaan kynttilänvalosta ja pimenevistä illoista! Jokohan sitä kohta saisi glögiä? Milloin ne tulevat kauppoihin?

//

I found this beautiful leather tool belt from Byggmax this week. I took one piece with me and discovered a slightly more feminine function for it. I cut one-third of the belt and nailed it on the side of our bathroom cabinet. The whole thing was finished in about five minutes.

It is Friday again! Enjoy the weekend!

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *