Tänään pakataan taas kirpparikamat autoon (tarvitsee ehkä jopa kaksi lastillista) ja suunnataan Puu-Vallilaan kirppuilemaan. Siellä on käynnissä tänä viikonloppuna perinteinen Puu-Vallilan pihakirppis, jolloin yksi Helsingin kauneimmista puutaloaluiesta muuntuu tunnelmalliseksi markkinapaikaksi. Tavaroitaan myyvät pääsääntöisesti alueen asukkaat pois lukien minä, joka on soluttautunut mukaan sukulaissuhteita hyväksikäyttäen.

Kirppis alkaa molempina aamuina kello 10 ja kestää noin kolmeen. Tässä muutama osoitetärppi pihoille:

Virtaintie 12:
Talossa asustaa mm. yksi antiikkiharrastaja, joka tuo myyntiin vanhoja aarteitaan. Lisäksi lähistöllä sijaitseva Tuoligalleria tuo tähän pihaan vanhat poistohuonekalunsa. Löydät täältä myös meidän romut + Iines-tytön pitämä kahvilan, jossa on ollut perinteisesti mahtavat palanpainikkeet.

Päijänteentie 43:
Viime vuonna megamenestyksen saavuttaneiden vohveleiden taikinamäärä on tuplattu tälle vuodelle.

Lämpimästi tervetuloa höpöttelemään, kahvittelemaan ja tekemään löytöjä. Päivitän tunnelmapaloja päivän aikana NHWY:n Facebookkiin. Stay tuned. 🙂

//

Welcome to a lovely pop up flea market to Puu-Vallila this weekend! The event is open from 10am to 15pm (Saturday+Sunday). I will be selling my stuff at Virtaintie 8, where you can find also some old furniture + warm coffee. If you like waffles I recommend you to stop by on Päijänteentie 43. I will post some more pics today to NHWY Facebook page. Stay tuned. 🙂

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *